Monday, 20 March 2017

kasih x berpaut



Sejak baca 'punca hati sakit ' ,dah mula stop pikir pasal hal manusia lain selain manusia yg mempunyai matlamat + kerjayaan + islah . Sbb ia sesuatu yg merugikan masa ,yup adalah la sedikit menyesal buat perkara2 yg x de bagi kekayaan pada diri sendiri.
Nak kata tenang x la juga sbb metropolitan x seindah apa yg dijangka masa zmn kanak2 . missing soul yg kuat .ke masa tu jiwa muda skrg dh susut nilai :) dan x sangka rupanya aku pon mengalami juga ,ingat kan hanya org disekeliling yg melalui frasa tu. manusia evolusi juga bukan haiwan je see nampak jiwa masih 30%

motif & sebab
Tiba2 dapat add kenalan yg dah lama putus .dan memang  putus abis . punca sebab ketidakpastian . kalau still berkawan ada 10y kot . be like kawan yg ada sekarang dari tempat keje lama still berhubung siap ada legasi waris .tapi bukan x redha nak accept tapi biar la dulu , cth sebelum ni kawan kepada kawan lelaki aku adik dia add aku ambil masa 2y baru aku approve tp 1y aku terpaksa remove balik sbb them like stalker . masa adik dia tu dapat baby aku msj 'congrate' x reply lngs walaupun dia sentiasa on9 .x harap tp sebab benda baik bagi la ucapan sebagai kawan alam maya . dia memang kenal aku cuma aku x perasan masa mula2 ,masa keja tempat lama 1 bumbung cuma aku keje lain dia keja lain.

Untuk dia bersabar la biar empunya diri nak muhasabah diri @ cermin muka diri sendiri layak ke x layak . 
kita bertemu x disangka , kamu bantu saya ,.walau x byk tapi terima kasih .



Monday, 13 March 2017

deep in drama

voice

another miss oh 

cite2 ni ada satu  persamaan BUNYI  , jadi moral value ialah hargaila telinga kita bila nikmat pengdengaran dah x de.


doc stanger membayangkan konfilik M dengan KU   sekarang ni .. adakah macam ni juga akhirnya huhu ..terjebak tengok cite ni sbb pelakon laki tu handsome.



#kissasian 


no.giliran belum naik mari coret2

oh begini rupanya cara nk minta surat pengesahan yg kita kje dgn kompeni ni.. Alahai kenapa merumitkan keadaan... rasa dah hantar email 2 m...