Wednesday, 11 May 2016

nak juga nama cabin

cabin steak house 



saje nak test makan kat situ sebab selalu lalu tapi x pernah nak singgah . coz baik g pasar malam jln kuching . boleh cuci mata sambil makan :)
so terberhenti nak rasa . not bad la ,  biasa2 cuma ada function band tu yg best . waktu x ingat tapi rasa hujung mggu kot 8pm .

menu aku chop sbb memang suka makan western ,jenis x kisah makan apa2 cuma bab nasi aku serius cerewat , nasi dia lembik la , ada keras , ada hangit , nasi ada bau la ... nasi bryani aku OK :)
nasi tu untuk si kecil nasi goreng cina .. tp ada mayonis yg berkaler . isi dia boleh la banyak juga mungkin masa tu belum ramai kot ...







*bufet ramadhan smile poket 


 adoiii tiba mood nak layan cter kartun ni plak .. Cerita ni memang  episod banyak  dgn tajuk kemasyarakatan so far boleh la melayan .
kanak2 yg bijak bersosial ,bermain TANPA gajet ...Boleh #toleh belakang 
kisah kanak2 dlu tahun 1990-2000 alangkah seronoknya  
cerita ni sbb sedikit sebanyak boleh terkenang kisah2 dlu :) 
naik basikal pusing 1 kampung tanpa takut di culik ;( 
 pergi gunung tracking , tangkap ikan , masuk hutan konon jd mcm tarzan 
kawasan lapang tempat main layang2 atas bukit @ kaki gunung hahaha bajet best plak walau x seberapa.
 
sekarang bila cari balik tempat main dulu dh jadi sekolah , resort ,mana yg hutan dah mmg x de la . yg ada tasik pon dh jadi rumah private ... 
banyak sangat berubah . Generasi skrg semua x jumpa ... sorry yea ank2 zaman millenium masa lepas x akan sama masa skrg 

sekolah rendah dlu ada simpan koleksi mini patung kalau x silap . skrg mungkin dah ghaib sbb jenis kecil2 je . ok setiap sabtu ptg akan layan ... 






*umur je makin meningkat tapi sikap kanak2



no.giliran belum naik mari coret2

oh begini rupanya cara nk minta surat pengesahan yg kita kje dgn kompeni ni.. Alahai kenapa merumitkan keadaan... rasa dah hantar email 2 m...