Wednesday, 11 May 2016

nak juga nama cabin

cabin steak house 



saje nak test makan kat situ sebab selalu lalu tapi x pernah nak singgah . coz baik g pasar malam jln kuching . boleh cuci mata sambil makan :)
so terberhenti nak rasa . not bad la ,  biasa2 cuma ada function band tu yg best . waktu x ingat tapi rasa hujung mggu kot 8pm .

menu aku chop sbb memang suka makan western ,jenis x kisah makan apa2 cuma bab nasi aku serius cerewat , nasi dia lembik la , ada keras , ada hangit , nasi ada bau la ... nasi bryani aku OK :)
nasi tu untuk si kecil nasi goreng cina .. tp ada mayonis yg berkaler . isi dia boleh la banyak juga mungkin masa tu belum ramai kot ...







*bufet ramadhan smile poket 


 adoiii tiba mood nak layan cter kartun ni plak .. Cerita ni memang  episod banyak  dgn tajuk kemasyarakatan so far boleh la melayan .
kanak2 yg bijak bersosial ,bermain TANPA gajet ...Boleh #toleh belakang 
kisah kanak2 dlu tahun 1990-2000 alangkah seronoknya  
cerita ni sbb sedikit sebanyak boleh terkenang kisah2 dlu :) 
naik basikal pusing 1 kampung tanpa takut di culik ;( 
 pergi gunung tracking , tangkap ikan , masuk hutan konon jd mcm tarzan 
kawasan lapang tempat main layang2 atas bukit @ kaki gunung hahaha bajet best plak walau x seberapa.
 
sekarang bila cari balik tempat main dulu dh jadi sekolah , resort ,mana yg hutan dah mmg x de la . yg ada tasik pon dh jadi rumah private ... 
banyak sangat berubah . Generasi skrg semua x jumpa ... sorry yea ank2 zaman millenium masa lepas x akan sama masa skrg 

sekolah rendah dlu ada simpan koleksi mini patung kalau x silap . skrg mungkin dah ghaib sbb jenis kecil2 je . ok setiap sabtu ptg akan layan ... 






*umur je makin meningkat tapi sikap kanak2



sebutir untuk sup tulang

 percubaan pertama nak test supplement lain selain "ternakan susu" . so far ok tp bila nak cari stok calcium asyik 'stok out...