Thursday, 1 December 2016

Baru tapi lama dan sama


Ada apa di sebalik tembok itu , dibawah matahari itu  dikelilingi lampu ala2 macam super2 je ...merindui masa2 zaman (nana) belajar kat kajang dan zaman nak masuk sekolah sukan la kononnya  berlari sambil kutip angin . 
Sekarang mampu melihat tapi semangat positif 49% nak buat tu ada cikit lagi nak cukup kan kuota 100% je ,  rasa kali terakhir berlari dekat tasik metropolitan 2 pusingan non stop tapi terkedek2 ahaks .Paling malas pergi pusing2 desapark city ,makan donut sebijik 40senx3 abis tawaf  settel ." Malaysia sihat gaya hidup aman rakyat bahagia "

Manusia sentiasa berubah ke keadaan yg mengubahnya ? Tempat baru kena la wajib positif melainkan kamu dapat hijrah negara orang itu baru survival the great . Sekarang semua masih terasa ,masih banding2 kan (past is past

Nikmat apakah yg  masih kamu dustakan ? Itu persoalan aku dan aku kena jawab sendiri .

Bila direnungkan ,sebenarnya aku yg rugi mensia2 kan masa yg diberi .betapa dekatnya aku untuk belajar ilmu dan semasa (H) menjadi insan ,melalui apa yg aku alami .hishh teruknya . 





biar gambar huraikan ...
.mood: mata memandang awan sambil tangan dibelakang kepala 

No comments:

Post a Comment

no.giliran belum naik mari coret2

oh begini rupanya cara nk minta surat pengesahan yg kita kje dgn kompeni ni.. Alahai kenapa merumitkan keadaan... rasa dah hantar email 2 m...