Thursday, 1 December 2016

Baru tapi lama dan sama


Ada apa di sebalik tembok itu , dibawah matahari itu  dikelilingi lampu ala2 macam super2 je ...merindui masa2 zaman (nana) belajar kat kajang dan zaman nak masuk sekolah sukan la kononnya  berlari sambil kutip angin . 
Sekarang mampu melihat tapi semangat positif 49% nak buat tu ada cikit lagi nak cukup kan kuota 100% je ,  rasa kali terakhir berlari dekat tasik metropolitan 2 pusingan non stop tapi terkedek2 ahaks .Paling malas pergi pusing2 desapark city ,makan donut sebijik 40senx3 abis tawaf  settel ." Malaysia sihat gaya hidup aman rakyat bahagia "

Manusia sentiasa berubah ke keadaan yg mengubahnya ? Tempat baru kena la wajib positif melainkan kamu dapat hijrah negara orang itu baru survival the great . Sekarang semua masih terasa ,masih banding2 kan (past is past

Nikmat apakah yg  masih kamu dustakan ? Itu persoalan aku dan aku kena jawab sendiri .

Bila direnungkan ,sebenarnya aku yg rugi mensia2 kan masa yg diberi .betapa dekatnya aku untuk belajar ilmu dan semasa (H) menjadi insan ,melalui apa yg aku alami .hishh teruknya . 





biar gambar huraikan ...
.mood: mata memandang awan sambil tangan dibelakang kepala 

no.giliran belum naik mari coret2

oh begini rupanya cara nk minta surat pengesahan yg kita kje dgn kompeni ni.. Alahai kenapa merumitkan keadaan... rasa dah hantar email 2 m...