Friday, 21 April 2017

kenal sahaja bukan kawan ? ahakss........

Senyum untuk dibuat ? motif hahaha sebab blurr tiba2 apa nk buat .....ahaks :P sebab kebetulan atau sengaja ?? anggap la sesi terapi minda yg funny untuk sepanjang hari @ half day ,waktu keje ni kekadang mendung ribut petir bagai  . Dan  next day pulak kita x tahu lagi how all day knnnn........


seikhlas senyuman syria :) amin.. doa yg baik2 utk seagama .




Najwa  mana dah sekarang kamu eh .. permulaan langkah disini adalah bersama kamu :) setiap langkah kita ada matlamat sendiri yg x pasti nasib secerah bulan @ matahari erkk mn 1 cerah & mn gelap ni ............
Kita merancang dan misi melaksanakan kn jd nyata .....kita bukan rapat bukan 1 sekolah , daerah yg sama tapi mukim yg berlainan ... takdir waktu yg sekejap kita berani ..huh bertapa strugglenya kita kan bila fikir balik :) miss moment
kadang2 terfikir nak cari kamu  tp x tahu kat mana nk mula , last damasara .perdana kn ..











xde idea sebenarnya :(





No comments:

Post a Comment

sebutir untuk sup tulang

 percubaan pertama nak test supplement lain selain "ternakan susu" . so far ok tp bila nak cari stok calcium asyik 'stok out...