Wednesday, 11 May 2016

nak juga nama cabin

cabin steak house 



saje nak test makan kat situ sebab selalu lalu tapi x pernah nak singgah . coz baik g pasar malam jln kuching . boleh cuci mata sambil makan :)
so terberhenti nak rasa . not bad la ,  biasa2 cuma ada function band tu yg best . waktu x ingat tapi rasa hujung mggu kot 8pm .

menu aku chop sbb memang suka makan western ,jenis x kisah makan apa2 cuma bab nasi aku serius cerewat , nasi dia lembik la , ada keras , ada hangit , nasi ada bau la ... nasi bryani aku OK :)
nasi tu untuk si kecil nasi goreng cina .. tp ada mayonis yg berkaler . isi dia boleh la banyak juga mungkin masa tu belum ramai kot ...







*bufet ramadhan smile poket 


No comments:

Post a Comment

Masa kebetulan

Skrg dah nak masuk hujung bulan 1 , skjp je january nk abis . 2018 ni mmg masa makin laju ke ? huhu byk perkara yg tercicir lg x sempat nk k...