Wednesday, 11 March 2015

oh dunia ! 2015

sebab apa ? kenapa ?

sebelum masuk 2015 lagi dah berpesan nanti tahun 2015 ada macam2 cabaran & tahun yg sukar .
Yes ,betul . dugaan demi dugaan .
1- my daughter deman masa masuk 2015 ,masu tu travel ke selatan konon nk holiday berdua . sbb aku cuti panjang hehehe.. semua plan cancel :(
2-kena pindah .sbb owner dah jual rumah yg aku ddk dr zaman 2010 ank dara lagi . kira rindu gler la kat rumah tu . sgt2 memori .
-sampai anak aku pon tahu rumah dia mana 1 lepas keluar dari lif . trs menapak berlari *baru dapat kaki mmg excited nk berjalan sambil berlari .jatuh terbang mcm superwomen pon ada .
mmg x serik !
3-disebabkan hantar taska , agak susah bila aku nk berkerja .SBB kje aku weekd pon kje . warganegara Asing pon cuti weekd .
4-x harmoni & sbb aku bukan suka aib kn org kat media sosial . so biar dr sndri th mahupun manusia lain  & kanan kiri dah catat apa yg berlaku .

->so skrg baru mac .. ada LAGI 8 bulan untuk end 2015 .
->2014 adalah sejarah .

ok . cuba sahaja . dugaan

1 comment:

  1. salam..thanks kak linda..komen kat blog akma..ni kak linda kan? camne akma nk follow blog kak linda ni..hehehe =)

    ReplyDelete

no.giliran belum naik mari coret2

oh begini rupanya cara nk minta surat pengesahan yg kita kje dgn kompeni ni.. Alahai kenapa merumitkan keadaan... rasa dah hantar email 2 m...