Sunday, 16 July 2017

sebutir untuk sup tulang

 percubaan pertama nak test supplement lain selain "ternakan susu" . so far ok tp bila nak cari stok calcium asyik 'stok out '  je .. mood taik ayam dah muncul .. ok next kita stop je la ... amik yg sedia ada x payah pening tercari2 je .. ni pon sebab gigi geraham rapuh tiba2 uitss dah kenapa ? x kan makan rojak boleh 'pop' pecah ke patah .mcm tu la ... insaf  sekejap mcm wajib amik mknn+ je ..

 tb2 boleh ternmpk gambar mknn ni hehehe... usaha gigit2 setiap inci 'shell out ' ni kalau x rugi .. bila la nak repeat lg ni . x silap ada 1 lg pinggan megi  scallop pon sedap jgk .
#savehere bak kata kengkwn senang nk rujuk .
lets eat musim 1 & lets eat musim 2 mmg byk godaan ..

 ni yg terbaru dalam 10/7/17 haritu , boleh plak tb2 sakit lepas merayap kuala kangsar . nasib diri sendiri ,sendiri azab (y) . terjebak sbb mymak mmg buat rawatan dekat sini . so saje menyerah diri n cuba .. nk kata ok  x tahu lagi .. tp mmg xde masuk dalam claim medical card lol .  HOMEOPATHY ni mcm perubatan tradisional cina nampak mcm gaya nya je la . tp dia ada alat scan mana kita sakit . hanya letak tapak tangan kat alat dia nty ada remark mana sakit .
ubat dia jangan nak pegang pakai jari-jemari tu pantang & jauh dari unsur besi /gelombang elektronik magnetik gitu la .. hope ok la .


ni terbeli dengan sengaja hehe dekat watson ,asalnya nak beli tiger balm patch tp tgk ada sticker sale & member . disebabkan hanya bawa duit sahaja amik yg mn sale .rugi disitu sbb point terbang pulang gitu je .....
promosi botol besar with small .... so membuka adalah botol besar dengan harapan kekuatan hak milikku . botol kecil boleh main sorok2 yea ..




#sejaktahunniazamnaksihat
#mcbarusekali
#sihatsebelumsakit
#mudasebelumtua

No comments:

Post a Comment

sebutir untuk sup tulang

 percubaan pertama nak test supplement lain selain "ternakan susu" . so far ok tp bila nak cari stok calcium asyik 'stok out...