Sunday, 16 July 2017

RM 5

taip google search mesin "BSN boleh terima rm5 ke x " hasil google mmg x jumpa :( benda lain mmg banyaklah , cara nak guna la masuk & transfer . so far setakat ni yg tahu boleh masuk Rm1 & Rm5 MAYBANK .
nekad & stanby ... SAH atm mesin bsn XDE . hanya RM10 genap atas je . ok dah tahu remark n set . nak g maybank mesin ramai plak yg beratur . w/p ada 2 mesin  khas satu utk rm1 & rm5 dan lagi satu mesin up rm10 .

nak minta kuanter , tp staff tu minta cuba atm mesin dulu sbb below5k , kecuali rm1 banyak :) ok kami customer menurut perintah sbb faham kje dekat kaunter lagi banyak ..dgn pelbagai kerenah pelanggan .. waiting hours tu mmg boleh masak rendang ketupat .


misi rm1 boleh jd 1bilion 


No comments:

Post a Comment

Masa kebetulan

Skrg dah nak masuk hujung bulan 1 , skjp je january nk abis . 2018 ni mmg masa makin laju ke ? huhu byk perkara yg tercicir lg x sempat nk k...